Extreme Pamplona


Ebben a játékban Európa nevezetes városaiban kell helyt állnunk. Spanyolországban a bika elől menekülünk, Amsterdamban egy helyi rossz lány vesz üldözőbe minket, Svájcban sível menekülünk, Svédországban szaunákban ugrálhatunk. Szép grafika látványos pályák jellemzik az egyik legjobb online menekülős flash játékot.


Játssz a lenti nagyon hasonlatos ügyességi játékokkal is, amelyek közös jellemzői, hogy futva kell menekülnöd csak úgy, mint a Power Pamplonában:
Run játék
Kawairun játék
Mad Dash játék
Ice Breaker játék
The Flood Runner játék
Run 2 Játékok
Breakthrough Játékok
Fruit Bazaar játék
Mr Runner 2 Játékok
Hue Runner Játékok

jo

jo a játék nem tetszik

 

...

csumika

 

jó a játék

nekem tetszik

sziasztok

sziasztok

csruza

heartzsir

 

Puszancs :3

Zsir a játék csak lassú a gépem és igy nagyon nem jó a játék :/ de türhető :$
De nézzétek meg a Good Game Discot :33 az is szuper játék ^^  Ha valaki megkeres : Mumii xDD a nevem ^^ Mostanság mivel suli van nem nagyon sokan szoktak fent lenni de ezzel én is igy vagyok ^^ Főleg hogy most mentem 9- be•.• De nyáron oroszok vagyunk :33 Gyertek gyermekeim és próbáljátok ki ^^ Van családom is : Nikii Wok Tsháá ő a hugica :$ Encii :3 szintén hugica ^^ belluskah603 ő meg a nővérke xD és Dilen...:3 ő az Apucikáá *-* Anya az nincs :33 és Legjobb haverom : DjLili:3 berki szabina Évi :3 És még nagyon sokan ^^ Fiúk közt : saca240, és a legmegbízhatóbb: Herri88   Mások is vannnak : Betti5220 Katus. Cicaa Szellem Dóra :3

Ennyi lenne pusziii :*
By:Mumii xDD
 

:/

Szevasz!

  kemény kis játék

 

kemény kis játék

enlightened

Válasz

Szerintem nagyon jó!Már többször játszottam,és a Svéd nekem se megy mindig!Mi is van Svájc alatt?Az sem ment,de már megy!

 

ez a kedvencem

Ez a kedvenc játékom, de a svéd pálya az nehezen megy

HY

Reader,osztom a véleményed-et tényleg király játek.

Extreme Pamplona

Sziasztok!Király ez a játék!Én ezt 3-szor végigjátszottam...a svéd pályánál sztem mindenki bukik egyszer-kétszer....

játékok

Imádom az Extreme Pamplona játékot. Már végigjátszottam többször, de csak mindig visszatérek és kipróbálom más útvonalakon is végigvinni. De most a svéd pályánál elakadtam...

ilyen játékokat

kérünk még :) ez nagyon fasza kis játék!

xd

Tény hogy jó játékmég a nők számára is! kiss

basszuskulcs

fasza am sokat játszom ezekkel a játékokkal

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen