Football Heads Champions League 2014/15


Az igen népszerű online focis játék a Football Heads Champions újabb része, ahol ismét új csapatokat választhatsz magadnak, mégpedig a 2014-215-ös éved legjobb európai kupacsapatai között tudod lejátszni a mérkőzéseket. Lőj gólokat és védd ki az ellenfél lövéseit nyerd meg a Bajnokok Ligája kupáját.


Ha tetszett ez a játék, akkor talán érdemes lenne játszanod a lenti játékokkal is:
 
Flick Headers Euro 2012
Football Heads Premier League egy az egy ellen foci az angol bajnokságban
Sports Heads Football Játékok
Sports Heads Football Championship
Football Heads La Liga egy az egy ellen focis játékok
Puppet Soccer 2014 lőj gólokat
1 On 1 Soccer Brazil játékok
Football Heads 2014 World Cup egy az egy ellen foci
Super Sports Heads Football egy az egy ellen foci

DVSC

hehe, nálam tényleg bajnok lett, íme:
DVSC Bajnokok Ligája

Debrecen a bajnok! :D

Debrecen a bajnok

azaz csak a második lett mert a döntőben két csúnya öngóllal 3-1-re kikaptunk a Barcelonától. De ennél rosszabb sose legyen :D

A Debrecennek nem kellene

A Debrecennek nem kellene benne lenne, mert nem a bajnokok ligájában játszik!!!

A Videotonnak kellene benne lennie a Debrecen helyett!!!

Bajnokok ligája 2014/2015

Tévedsz, mert a 2014/2015-ös idényben a Debrecen vett részt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%932015-%C3%B6s_UEFA-bajnokok_li...

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen