80 Days


Klasszikus zuhatag játék az Around the World in 80 Days, amelyben Willi Foggal a 80 nap alatt a Föld körül főszereplőjével mehetünk végig a különböző pályákon


Ezek sem rossz online játszható ingyenes zuhatag játékok:
Tibet Quest Játék
Jamble Legends Játékok
 
Ancient Quest Of Saqqarah Játékok
Monkey Trouble 2 játék
The Great Indian Quest játék
Musteland - The Gift Shop játék
Ancient Block játék
Fishdom Frosty Splash játék
Treasure Puzzle játék

letöltés

Miért nem tudom letölteni a játékot?

80 days

Miért megy el a hang játék közben???

teccik

teccik

80 nap alatt a Föld körül zuhatagjáték

Miért nem tudom Anglia és Franciaország után tovább játszani? Elölről kezdi a játékot, és nem tudok tovább menni Egyiptomra és a többire.

Én sem tudok tuvább menni és

Én sem tudok tuvább menni és nem tudom, hol lehet a teljes verzió.

játékok

Kedves Éva,

Pontosan egy sorral lejjebb van a válasz, azaz kattintson a képre ha le szeretné tölteni.

Válasz

Csak akkor működik tovább a játék, ha letöltöd a teljes verziót. Én már régebben letöltöttem, végig játszottam. Nagyon jó volt. A myplay city-n ingyenesen le lehet tölteni.

játék

Kedves Németh Ferenc Sándorné,
Mert a további pályák már fizetősek, amelyeket itt lehet letölteni:

Around the World in 80 Days

Minden játék nagyon jó, és jó

Minden játék nagyon jó, és jó vele játszani.

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen