Cube O Logic


Klasszikus zuhatag játék, amelynek célja, eltüntetni az összes azonos színű kockát. Ezt úgy tudod megtenni, hogy mindig megkeresed azokat az azonos színű blokkokat, ahol a legtöbb érintkezik egymással.


Próbáld ki a lenti a Cube O Logic játékhoz nagyon hasonló logikai ügyességi játékokat is (kattints a képekre):
Firecracker Frenzy Játék
Linyca játék
Samephysics játék
Spintasticolor Játékok
Hunt for the Kur Stone játék
POU-X color match játekok
Goggleyes 2 cserélgesd és tüntesd el a golyókat
CandyStars bontsd le a csillagokat
 
Gemwars tüntesd el
Bloons Pop Three játék
Clever Clover játék
You Toobe Játékok
Knights vs Knights Ingyenes Online Zuhatag Játék
The Simpsons Bejeweled játék

játék

Ez az egyik kedvenc játékom, szinte minden nap játszom vele

Online játékok

Itt vannak a legeslegjobb online játékok

maci

Köszönöm a joIstennek és kivánok jo egészséget a további munkájhoz. Rögös azut de gyöznifogunk ,nehezen de annálinkább fogunktudni vigyázni a gyözelmünkre , Fogarasi

Sziasztok!

Sziasztok!

jó játék

szuper, csak lehetne gyorsabb is!

Nagyon jó játék, főleg, ha

Nagyon jó játék, főleg, ha sikerül 100e fölött teljesíteni.

csö

ja zsir a játék

hát az

hát az

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen