Shadowless


Egy mára már megszokott játéktípus a mászkálós harcolós játékok egy jeles képviselője, amelyen egy ifjú vándorral kell felvenni a küzdelmet a természeti akadályokkal és az ellenséges erőkkel szemben. Mozogni, nyilakkal, harc: "X" (fegyverváltás "C") gombok.


Kukkantsd meg az alábbi harcolós játékokat is:
Stick Hero 3 játékok
Swords and Souls jatékok
Clicker Troops Játékok
Fatal Fighters 2 Játékok
Dead Samurai Játékok
Barons Door játékok
 
Human Vs Monster Játékok
Energy Spear LEGO Jatekok
Ultimate Revenge

Megszoktam gondolkodás a

Megszoktam gondolkodás a szerencsejáték, szörnyű. Mindennap hallom történeteket az emberek megsemmisítésének az életüket, és a jól-lét a családjuk, mert nem tudják megállítani...

mászkálós

Szeretem én is az ilyen izgalmas online játszható mászkálós játékokat

igen most éppen ezért

Ezért vagyok itt, meg amúgy is.

ez nem igazán póker...

nah persze és szerintetek?

szerintetek

Anda sok zagyvaságot hord itt össze ezen az oldalon, mert szerintem igen csak mert és kész

ez meg az

Ti is játszotok ezzel?

Ez megaz

Hehehe ez vicces is és még jó is....

naja

Ezt miért kell csinálni?

Nem rossz, nem rossz

Szeretem mert jó...

Köszi ezt a játékot

nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire jó még mindig ;)

köszi ezt a játékot szeretem az ilyeneket.

Bár nem mindig ilyen játékokkal játszom de szerintem ez egészen szerethető...

poker

szeretem ezeket a pókeres játékokat

jók az ilyen játékok

Szeretem és sokat játszom evvel.

tetszik ez a játék

Én ezt nagyon szeretem

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen