Angry Birds Rio

a játék célja: a dühös madarak elrepültek Rio De Janeiro-ba, hogy folytassák az Angry Birds játékokban már megszokott tevékenységüket: lődd ki a csúzlival a piros madarakat és semmisítsd meg a többi madár kalickából álló tornyait.


Próbáld ki ezeket az Angry Birds játékhoz hasonló vicces ügyességi játékokat is:
Bad Piggies HD 32 készítsd el a járgányt
 
Angry Birds Bad Pig találd el a zöld röfiket
Angry Birds Hero Rescue mentsd meg a madarat
Kill Pig Death Squads lődd le a malacokat
Angry Birds Játék
Angry Alien Játékok
Angry Robots Játékok
Angry Mushrooms Játékok
Angry Animals Játékok
Angry Sonic Játékok
Angry Mario Játékok
Angry Birds of Artillery Adventure Játékok
Angry Bee Játékok
Trollface Launch Játékok

angrybirds

A legjobb angry birds játékok itt vannak...

Levél

 

 

  Nagyon jó Játék

á

Áde szar :(

játék

Nagyon jó játék!

KÉRDÉS

MIÉRT NEM ENGED TOVÁBB A 2. PÁLYÁRA????

Légyszi????:(

Nekem minden alkalommal sikerül ja és üzenjétek meg zsuzsa nevű játékosnak h szeretem!!!!!!!kissheart

 

EZ SZAR

MINDENKI EZT CSINALJA DE SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnalom, hogy ilyen rossz a

Sajnalom, hogy ilyen rossz a hozzaallasod. Remelem azert csak lesz majd sikerelmenyed Udvozlettel Attila

 

Teszik:)

Hát ez nagyon jó viices XD

megcsináltam az elsőt(első

megcsináltam az elsőt(első 20) de nem enged tovább a következőre, miért?

miért??? azt kérded miért??

Egyértelműen azért mert súlyos az elmebajod amiért ilyeneket játszol.... egyszerűen szánalmas, hogy az emberek milyen fos szarokkal tudnak játszani... mégis miér jó ez??? -.-""""""""
Üdvözlettel: A komiktól meghaló kissé idegbeteg ember

Látot már orvos?

Látot már orvos?

kérdés

Sziasztok.
Végigcsináltam a 20 pályát a level 1-en, de nem tudok a level 2 re lépni, lakat van rajta... miért?

Kérés

Tisztelettel: ingyenes - Angry Birds Rio /Játékot/letöltöttem Pc-re csak az első rész lehet lejátcani a töbit nem / codot kérek / nemtudom mit kel beírni. mekérném önöket legyenekszivesek küldeni az imél cimemre egy codot. előre is köszönöm. laczko.janos91@citromail.hu 2011.09.29.

játékok

Kedves János a letöltött játékokhoz nincs közünk, a játék itt működik...

kérés

Tisztelettel: Letöltöttem Pc-re az igyenes Angry Bieds Rio de nem lehet végig játcani. valami codot kér. Legyenek szivesek segíteni ha lehet. előre is köszönöm. laczko.janos91@citromail.hu 2011.09.29. János

ha megcsinaltatok az elso

ha megcsinaltatok az elso huszat azert nem enged a masikra mert nem csak a palyakat kell elvegezni hanem ott mutatja hogy hany csillag kell legyen es mikor megvan az osszes csillag akkor enged at a masik szintresmiley

 

 

mért nem engedi hgy jatszak.? :O

rá megyek a játekra es nem enged szürke háterett muatta miert.?? surpriseblush

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen