Goodgame Café


a játék célja: nyisd meg a saját kávézódat a városban és kápráztasd el vendégeidet a kávézó extra finomságaival. Legyen a Te kávézód a legnépszerűbb találkahely a városban...

mert nem lehet bejelentkezni

mert nem lehet bejelentkezni a jatekba?

hbkkkkkn

hbkkkkkn

nagyon jó játék alig van

nagyon jó játék alig van norm. játék interneten de ez szuper!!!!!!!yes

Nagyon jó!

Nagyon jó ez a játék köszönöm a készítőknek, hogy legalább van egy éretlmes játék az interneten..!yes

Szerelmesek

Sziasztok!

Palatial Mia,és Morvai Achilles szerelmesek!Egyszerűen határtalan a szerelmük!

Miért angol a játék eddig

Miért angol a játék eddig magyar VOLT!!!!!! vagy csak nekem angol? Ha másnak is ak léc írjátok meg hogy kell magyarra állítani:

timi

azért mert fölül elváltozott a zászló amikor belépsz a játék ba a sarokban van egy zászló katints rá és válazd ki a magyart :)

Júlia

mi az a szint? hogy érem el a 22 szintet? és hogy fözzek vegalevest?

goldgame cafe

NEM ENGED BE,NEM TÖLT BE.EDDIG JO VOLT HOZZÁ A PROGRAM,MOST MIÉRT NEM MÜKÖDIK??????

KÉRDÉS

sziasztok kérlek segitsetek Már háromszor foktam neki játszani a Goodgame cafénak elöször el Jutottam a 10 zedik szintig egy nap nem engedet be lépni hiába tudtam a jel szót Akkor ujra kezdtem Új névvel el jutottam a 17dik szintig és a tegnap megint nem tudtam be lépni nem engedet már nagyon mérges vagyok mert nagyon szerettem a játékot de már ez sok ujra kezdtem a tegnap megint elörröl de a hogy ki léptem többet nem engedet be lépni Kérlek segitsettek nekem nem akarom abba hagyni a játékot és szeretném folytatni a 17-dik pályásomat Köszönnetel melinda

Godgame café

Nagyon jó játék a Café! Tetszik a játék!

Godgame Cafe

Mivel többen jelezték, hogy nem tudják elindítani ezt a játékot:

A játék kipróbálható regisztráció nélkül is.
1. A belépés menete: kattintson a belépési mező felett: a "játssz most" feliratra.
(a felhasználónév/e-mail cím felett van)
2. Ezt követően lehetőség van regisztrációra is, de nem kötelező
2/a Ha regisztrálni szeretne töltse ki az adatait név/e-mail cím/jelszó + kattintsa be az ASZF elfogadása boxot.
2/b Ha most nem kíván regisztrálni válassza ki alul a "mentés" helyett a "később" gombot.
3. A játék máris elindult...

ntjkuk

regisztráltam

Game Channel, Play Dome, Hódító, Képtelenség, X-Cheats - Cheat Kódok
Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Ingyenes apróhirdetés

Kiadja és üzemelteti: Eduwork.hu Kft. | Adatvédelem / Policy
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen