Soccer Doctor

a játék célja: műtsd meg a sportbalesetet szenvedett focisták különböző testrészeit ebben a műtős játékban. Nem mindegy, hogy mit milyen sorrendben teszel. Próbáld ki a játék folytatását is: Soccer Doctor

Próbáld ki a lenti orvosos, gyógyítós és műtős játékokat is:
Operate Now Knee Surgery Játékok
 
Operate Now Nose Surgery műtsd meg a lány orrát
Operate Now Dental Surgery legyél Te is fogdoki
Operate Now Skin Surgery operáld meg a beteget a játékban
Dr House - Online Játékok
Virtual Hip Resurfacing Játékok
Virtual Knee Surgery játék
Amateur Surgeon Christmas Edition játék
H1N1 Doctor Defence játék
Dark Cut 2 játék
Old Man Timberwoller játék
Light Cut
Crazy Catscan játék
Mad DNA Laboratory játék

nagyon beteg de tetszik

nagyon beteg de tetszik :DDD

 

focis

Hát ez talán nem is igazán focis játék

(Felszólítás)

úgy hát szóld le az oldalt!!

nekem mindegy

Én nem vagyok oda az ilyen játékokért

 

Ádika vok

nem szeretem ezt! rossz! olyan király magam sem tudom miket írok ide

milyen jó

milyen jó már ez a játék ;)

Soccer Doctor

aki egy ilyen betegeknek való játékkal (habár ez nem igen mondható játéknak mert  annál sokkal jobb) játszik az egy fenomenális, inteligens de unatkozó játékos kedvű egyén. Lehet, hogy nincs közösségi élete de a Facebook amúgy sem menő manapság, mert ezt a játékot csak szuperintelligens orvosnak készülő emberkék játsszák.... a játék kitalálójának üzenem : én is sokat játszottam ezzel és én sem tudnék ennél sokkal jobb játékot kitalálni, bár ha kicsit gondolkoznék talán igen de nem tudom mert kicsit határozatlan egyéniség vagyok.

Soccer Doctor

Szerintem meg az a beteg, aki annak titulálja ezt a játékot, hiszen ez csak egy vicc, lehet, hogy azok nyitottak erre akik kedvelik a Monty Phytont de amúgy ez a játék pláne ez: Light Cut tök vicces játák vagy éppen ez:  Amateur Surgeon szrintem az egyik leghumorosabb flashjáték ever, akinek ez nem, az a beteg hehe vagy nem érti a viccet, azok meg magukra vessenek...

ja

ja igazad van tiszta elmebeteg egy játék

ez jó xD

ez jó xD

te rohadtul nem vagy normális

te rohadtul nem vagy normális a kutya mindenségít !

betegség

Szeretném kifejezni a véleményem én is azok pártján állok akik szerint ez a játék igencsak élvezetes mi több kreatív. Lehet vannak akiknek más a véleményük de szerintem ez vicces és jó, sőt nagyon sokat játszottam vele és még a bárataimnak is ajánlattam. Az én köröben szinte nem is volt olyan akinek ne tetszett volna ez a játék. Egy szónak is száz a vége ez egy kreatív mókás és vicces játék, amelyben nem keveset még gondolkozni is kell. Jó időtöltés bátran ajánlom minden kedves ismerősömnek és ismeretlen játékos kedvő ismeretleneknek is.

khm...

Egyetértek magammal.... Jó ez a játék, még mindig! Te meg itt írogatod az: "ez de jó XD"-kat. normális vagy? Talán próbáld meg a véleményedet cizellálni és jobban érthetőbben kifejteni. Amennyiben ez nem megy, akkor meg miért irogatsz ide?

stereo player

sült babbasztát kérek!!! azonnal!!! ja amúgy ez a játék giga király. Nekem legalábbis bejön :)

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen