Thomas és barátai

A Thomas és barátai több mint hatvan éves. 1945-ben írta az első könyvet Rev. W. Awdry anglikán lelkész. Az író, Awdry saját kisfia, Christopher szórakoztatására találta ki a történeteket a beszélő Thomas gőzmozdonyokról még 1943-ban. Annyira sikeres lett a sorozat, hogy Christopher folytatta a Thomas és barátai történetek írását.

Thomas és Sodor szigetén élő barátai története 1984-ben került először képernyőre, amikor a televíziós jogokat Britt Allcroft, a sorozat leendő producere kapta. Thomas és barátai minden idők egyik legnépszerűbb karaktere, világszerte 80 millió példányt adtak el Awdry könyvéből. A sorozat indulásakor Ringo Starr, a Beatles dobosa nemcsak a történet narrátora volt, hanem a szereplők hangját is ő kölcsönözte. Egyedül Japánban és Dél-Koreában mutatták be az animációs filmet úgy, hogy nem egy ember, hanem más-más színész adta egyes szereplők hangját. A Thomas és barátai bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor megépítették minden idők legnagyobb vasútmodelljét, és a történet egyik szereplőjét, Jamest.

A bolti árak töredékéért vásárolhatsz online Thomas és barátai játékokat itt

 

...és így mennek a Thomas vonatok a pályán:

 

Legfrisebb Thomas és Barátai hírek:

Thomas és barátaiFilmsztár lesz Thomasból, a gőzmozdonyból: Josh Klausnert, a Harmadik Shrek forgatókönyvíróját fogadták fel, hogy megszülje az első Thomas-mozi szkriptjét. A The Hollywood Reporter (THR.com) kedden számolt be arról, hogy a hihetetlen népszerűségnek örvendő Thomas és barátai a filmvászon meghódítására készülnek.
 

W.V. Awdry 1940-es években teremette meg a kis gőzmozdony Sodor-szigeti mesevilágát. "Gyermekek generációi nőttek fel Thomas és barátai kalandjain. Örömmel várjuk a Josh Klausnerrel való munkát, hogy a klasszikus történeteket izgalmas, nagy, modern kalandfilmmé változtassuk" - mondta Julia Pistor producer.
A film a HIT Movies stúdióban készül, amelyet a Thomas-jogokkal sáfárkodó HIT Entertainment hozott létre a közelmúltban.

A Thomas-univerzum a világ legnépszerűbb, óvodás korosztálynak szóló szellemi tulajdona: több mint százmillió eladott könyv és fából készült vasúti készlet áll mögötte.

Thomas 65. születésnapjára, jövőre új számítógépes animációs tévéfilmsorozatba fog a HIT, amiben - most először - meg is szólalnak a mozdonyok: Thomas, James, Toby és a többiek. A széria ötvözi majd az élő szereplős és számítógéppel animált technikát. Az első epizódok bemutatását 2011 tavaszára ígérik.

Thomas és barátai filmek:Thomas, a gőzmozdony-Thomas és Gordon


Thomas a gőzmozdony - Az elszabadult mozdony


Thomas és barátai- Percy és a szén

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen