Lady Popular

 
Lady Popular frissítés!
 
Kedves hölgyek, ezzel a teljeskörű frissítéssel egy teljesen új élményt hoztunk nektek. Bevezettünk néhány új funkciót, például új lehetőségeket az interakciók terén és különböző nyereményeket is. Arra fókuszáltunk, hogy könnyebb legyen beszerezni és felhasználni a dollárokat és smaragdokat.
Smaragdokat a Fashion Arénából nyerhetsz és felhasználhatod események során, illetve a limitált kollekciókra valamint az új Boutiqueban is (teljes mértékben hozzáférhetsz az összes korábbi kollekcióhoz).
Dollárokat az új Beauty Parádén nyerhetsz és felhasználhatod bevásárlásaid sorrán valamint a népszerűségi statisztikákhoz.
Sokat dolgoztunk a Pláza, Fashion Aréna, Gardrób, Party és még számtalan más funkción, hogy nagyobb élmény legyen a játék. Itt vannak a legfontosabb változások, amikről tudnod kell:
 
Beauty Parádé - egy hely, ahol összemérheted megjelenésed másokkal. A bírák és a nyertesek is dollárokat kapnak, minél magasabb szinten van a játékos, annál többet.
 
Beauty Parádé Energia (kék energia) - feltöltődik, a bírák használják.
 
Beauty Parádé Jegyek - a bíráktól nyerhető, részt lehet venni vele a párhacokon.
 
Boutique - egy hely, ahol ingyen hozzáférést kaphatsz az összes korábbi kollekcióhoz. Három kollekciót heti egyszer ingyen választhatsz, egyet pedig ingyen feloldhatsz közülök 7 napra, amiből ezen időszak alatt vásárolhatsz.
 
Arhív - egy opció, ami lehetővé teszi, hogy elrejtsd a nem használt ruháid. Bármennyi ruhát arhiválhatsz, amiket bármikor visszatehetsz a gardróbba, de nem külön-külön, csak egyszerre.
 
Kedvencek - egy opció, ami lehetővé teszi, hogy megjelöld 10 db kedvenc ruhádat, így mindig kéznél lesznek. 
 
Versenyek - olyan, mint a Pódium, három új verseny lesz: hetente kerülnek megrendezésre a Fashion Aréna és a Beauty Parádé versenyek (csak a játékosok egy részével versenyzel, ezért több esély van a nyerésre), havonta a Havi Pódium (nincs negatív értékelés, a többi Hölgy értékeli a profilod, minden jétákos versenyben van). Minden korábbi trófea megmarad a Hölgyek profiljánál.
 
Ligák - lehetővé teszi, hogy a magasabb szinten lévő játékosok jobb nyereményeket szerezzenek.
 
Smaragd por - Ha 10 töredéket összegyűjtesz, automatikusan egy teljes Smaragddá áll össze. Amikor elveszítesz egy Fashion Aréna párbajt, 2 Smaragd port kapsz. Egyébként Szerencse Kártyákkal is nyerhető.
 
Változások a meglévő funkciókban:
 
Fashion Aréna - Minden nyertes Smaragdot kap és Tapasztalati pontokat. Párbaj elvesztése nem jár Smaragd vagy Dollár veszteséggel. Dollár itt már nem nyerhető és nem elvehető a vesztes Hölgytől. A párokba rendezés automatikus, a játékos szintjétől függ. Narancs Energiát használ fel.
 
Bevétel az Apartmanból - Már begyűjthető. Akár 24 órán át nő, majd megáll, amíg be nem gyűjtöd.
 
Party szervezés - jobban funkcionál és hasznosabb, mint a korábbi funkció. A partyk megszervezéséhez rendelkezésre álló órák jelölve vannak, maximum napi 6 party szervezhető. Egyszerre két buli nem rendezhető.
 
Eljegyzési bulik és esküvők - az időtartam 4 órában van maximalizálva. Új feladatok várnak, egyéni és csoportos is. Teljesen új megjelenést kapott, minden jutalom már Fashion Pont, hogy erősebb versenyző lehess a Fashion Arénában.
 
Limitált kollekciók - új árakon elérhetőek, csak Smaradokért és Gyémántokért.
 
Események - minden esemény újra lett írva az elejétől a végéig, teljesen új események is lesznek.
 
Pláza - minden tárgy Dollárért vehető. Kategóriákba jól rendezett, hogy könnyebb legyen a vásárlás.
 
Gardrób - új, letisztult megjelenést kapott, színek szerint rendezhetőek a ruhák, hogy könnyebb legyen megtalálni, amit keresel.
 
Pasi - A klub nincs többé, egyszerűsödött a barát funkció.
 
Népszerűségi statisztikák - új ikonok és nevek tűntek fel. 100-as szint felett nem nő tovább, ezután 2000 Fashion Pontba kerül az edzés vagy 200.000 Dollárba, illetve aki korábban meghaladta a 100-as szintet, az visszakapja a felhasznált Fashion Pontjait és Dollárjait.
 
Energia csomagok - már nem elérhetőek, automatikusan átalakulnak Beauty Parádé Energiává (kék energia). Nem lehet több a maximális 99-nél. 
 
Klubok - három trófea elnevezése módosult értelemszerűen, az új funkcióknak megfelelően. 7 Klub statisztika lesz, a Vendéglátás az egyetlen, ami megmarad. A 6 új elérhető a Népszerűségi Statisztikáknál. Minden korábbi költés visszakerül a Klub pénztárcájába.
 
Törölt funkciók: Supermodellek, állások, fotózás, Sztár ház, malacpersely, apartman verseny.

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen