Póker Texas Hold'em

A játék a legismertebb változatú Poker Texas Hold'em standard szabályai szerint játszható és két játékos részére van. A játék célja néhány játékkör alatt az ellenfelet megfosztani a zsetonjaitól. Gyoztes egyes játékkörökben az a játékos, amelyiknek sikerül kialakítania az öt legjobb kártyából a legjobb lehetséges kombinációt, a kártyák játék közben vannak szétosztva az asztalra (úgynevezett közös kártyák) vagy a játékosoknak a kezükbe ( úgynevezett saját kártyák). Minden játékos eloször két saját kártyát kap. Következik a fogadás köre melyben egyszerre három közös kártyát mutatnak. Ismét a fogadás köre következikés fokozatosan vannak adva a közös kártyákból egészen az öt darab kártyáig miközben minden egyes közös kártya mutatása után következik a fogadás köre.
Kezelés: A játék az egérrel játszandó. A tétet emelhetjük a nyilak segítségével – a balra mutató nyíl (a tét csökkenése) vagy jobbra ( a tét emelése). A téglalapon a nyilak között van ábrázolva az aktuális tét magassága. Az irányítógomb rákattintásával a következo akciók végezhetok: * Fold – a kártyák asztalra tétele * Call – a tét kiegyenlítése * Check – várakozás az ellenfélre nem emeli-e a tétet * Raise – a tét emelése
Pontozás: Minden egyes játékkör végén az összes játékostól ki van véve az öt kártyából álló legjobb kombináció és ezek a kombinációk vannak összehasonlítva a következo sorrend szerint:Royal Flush - királyi flush, a legmagasabb lehetséges kombináció. Ász, K, Q, J a 10 egyforma színben. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 650000. Straight Flush - tiszta flush, nem volt öt egymás után következo kártya egy színben. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 72000.Four of a Kind - négyesek, négy egyforma értéku kártya. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 4200.Full House – hármasok és páros együtt. Elsonek a hármas számítódik. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 700.Flush – öt kártya azonos színben. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 510.Straight - fokozatosság, öt kártya tetszés szerinti színben, az értékeik egymás után következnek. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 250.Three of a Kind - hármasok, három egyforma értéku kártya. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 48.Two Pairs – két páros, két és két azonos értéku kártya. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 316.One Pair – egy páros, két egyforma értéku kártya. A valószínusége ennek a kombinációnak 1 / 24.High Card – legmagasabb kártya, a gyozelmet hozza, ha nem lehet megállapítani a gyoztest a feljebb írt kombinációk alapján.


Tetszett a fenit játék? Akkor a lenti nagyon hasonló játékok is tetszeni fognak, ez tuti:
Stone of Pharaon Játékok
Cute Puzzle Witch Játékok
Crash it bontsd le a blokkokat
Tumble Tiles Játékok
Happy Year Pop Játékok
Happy Thanksgiving Matching Fun Játékok
Jewel Mysteries játékok
Terror Tiles Játékok
Space Rescue Puzzle blokk játékok
Cube Crash 2 blokkbontó játékok

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen