Angry Birds

Az Angry Birds játék egy flashes változata, igaz a játék japán feliratos, de nem tévedsz sokat, ha mindig az első gombokat választod. A játék lényege: pusztítsd el a malacokat egy katapult segítségével kilőtt madárral ;)
Próbáld ki a játék folytatását is: Angry Birds Rio

rába

sziasztok

 

Hallika

Sziasztok szerintetek is jó?

Szerintem igen imádomm!!!!!!<3

Ez a játék tök jó jó jóó

Ez a játék tök jó jó jóó

Angry Birds

Jó jó jó és még mindig jó az Angry Birds játék

hajrá

Angry Birds funok :D

Én imádom ezt a játékot !

Én imádom ezt a játékot !heart

jatek

imadom eszt a jatekot ez a  kedvencem

soaap0000001

Soap0111

siraj game

siraj game

helló  

helló


 

HELLO mindenkinek!!!

HELLO mindenkinek!!!

hmmmmmmmmmm

hmmmmmmmmmm

személyes

nagyon kedvelem eszt a játékot

én is szuperül szeretem

én is szuperül szeretem sokszor játszok ijeneket =)

üzenet

tök jó

ikki nem jo

papa nima

angry birds

király

Ez tök jó!

Ez a játék a legjobb játék amivel játszottam. Az mondjuk igaz, hogy az ötödik szinttől nem tudok tovább menni, de az a legjobb ha sokszor kell valamit megcsinálni!!!!!

Ez nagyon jó!!!!!!

Ez a játékoldal az egyik legjobb!! Sőt! A legjobb!!

Nagyon jó!

Nagyon jó!

x

pillécske

cod

codot szeretnék a játékhoz.

Nagyon jó! Király!

angy birds

Ez egy remek kis játék.

játékok

meg az alatta lévő reptetős játékok is jók;) Sőt van ami még jobb is mint az Angry Birds!

ha valakit érdekel embereket

ha valakit érdekel embereket keresek a klánomhoz call of duty 2-hez ha valakit érdekel az i x - em: walkyer

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen